Fizetési lehetőségek

Kedves Vásárló!

Áru kifizetésedet háromféle módon teheted meg:

1, Postai utánvétellel:

Megrendelést követően postázzuk a csomagot, melyet a postásnál kell fizetni, ha otthon találja a megrendelőt a kézbesítéskor. Amennyiben kézbesítéskor nem találja otthon a postás, akkor a levélládában hagy értesítőt a küldemény megérkezéséről, mely értesítővel 2 hétig vehető át a csomag a helyi Posta Hivatalban.
Azért használunk postai kézbesítést mert ez a legjobb arra az esetre, mikor a megrendelő a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik otthon. A Postán 2 hétig tartják a csomagot és csak ezt követően küldik vissza hozzánk. Ha az utánvétes csomag nem kerül átvételre, akkor a következő kiküldés csak a vételár, plusz a már kifizetett postaköltség előre utalása után lehetséges. Az előre utalást lásd lentebb.

2, Paypal fizetéssel:
A Paypal nyújtja a legkényelmesebb és leggyorsabb online fizetési lehetőség 2 hetes reklamációs lehetőséggel.
Amennyiben rendelkezel Paypay számlával, akkor csak annyi a dolgod, hogy az info@kamionosnyelvlecke.hu email címre elküldöd a megrendelt termék árát, a megjegyzésbe beírod neved, címed és a rendelt csomag nevét.

Amennyiben nem rendelkezel Paypal számlával akkor itt ez a film, hogyan tudsz magadnak ingyenesen, kb 5 perc alatt nyitni egyet, melyet minden internetes vásárláskor tudsz használni és ha terméket vásárolsz akkor teljesen díjmentesen fizetsz vele. Ha otthoniaknak küldesz pénzt, akkor is ez a leggyorsabb mód az azonnali felhasználhatóságra.
Link ahol a Paypal-t találod: PAY PAL HIVATALOS OLDALA

Videó a Paypal használatáról: https://www.youtube.com/watch?v=XykGl39AcDg

3, Átutalásos vásárlással:

Mivel cégünk nem magyarországi, illetve nálunk más országokból is lehet vásárolni, így a legjobb és leggyorsabb módja a számlára való utalásnak, akár BANKKÁRTYÁS fizetéssel a Transferwise hivatalos oldala
Számlaszámot a megrendelést követően adunk, ha az átutalásos módot kéred a megjegyzések rovatban. Még a hagyományos bankkártyás fizetéstől is jobb, mert a legjobb árfolyamon váltja az €urót és minden más fizetőeszközt.
Rövid bemutatófilm a használathoz:

4, Nem magyarországi megrendelések esetében, mindenképpen a Paypal vagy Transferwise használatát javasoljuk, mivel postai utánvétel nem lehetséges.

Kérdéseiddel fordulhatsz hozzánk az info@kamionosnyelvlecke.hu mélcímen, a jobb alsó sarokban levő chat ablakkal. Ha nem válaszolunk egyből, add meg email címed és oda küldjük a választ, vagy hívj ingyenesen a skype hívó segítségével, melyet az oldal jobb oldalán találsz.
Köszönettel
Kaminosnyelvlecke.hu
+44 1403 887 225 (angol vezetékes vonal)

Megrendelésedet itt is leadhatod:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Hírlevél és ingyenes online tesztre feliratkozás   
  Cím megadása kötelező!  Válasszon terméket
  Kötelező!

  Megrendeléshez tartozó üzenetét ide írhatja, pl.
  számlaigény, számlázási név, szállítás, személyes átvétel, fizetési mód stb.

  Üzenet

  Megismertem és elfogadom az ASZF ben foglaltakat!

  Jelöld ki a képben négyzetet, ezután tudod küldeni a megrendelést