Tanfolyamok

Válogass tanfolyami ajánlatainkból! Nálunk tanulhatsz egyénileg vagy 4 fős csoportban, a lényeg, hogy SZAKMAI NYELVI felkészítésben veszel részt: azt tanulod, ami a külföldi munkavállaláshoz kamionsofőrként kell.

Felkészítés Állásinterjúra Tanfolyam 4 fővel (Reg. szám: 4221)

Külföldi munkavállalásra készülsz? A legtöbb angol és német cég ma már csak akkor alkalmaz magyar sofőrt, ha a telefonos állásinterjú során a nyelvtudás megfelelő! Tesztvezetésre, szerződéskötésre csak ezután kerül sor!

6 órás tanfolyam reklám

Várunk szeretettel a 6 órás mini-tanfolyamokon, ahol felkészítünk a telefonos állásinterjúra! Itt megtanítunk röviden bemutatni magad, a munkatapasztalatodat, elmondani miért váltanál, az új helyen mit tudsz nyújtani és mik a te elvárásaid cserébe. Megtanítjuk, hogyan reagálj és mit válaszolj a munkáltató kérdéseire, egyáltalán mik azok a kérdések, amikre bizton számíthatsz. Rutint és magabiztosságot szerezhetsz és az esély, hogy megkapod az állást, a háromszorosára nő!

Ez ÉLŐ távoktatás 3×120 percben! Távoktatás, mert onnan veszed igénybe, ahol a fentiekben leírtak a rendelkezésedre állnak, azaz van eszköz és net. ÉLŐ oktatás, mert látod és hallod a tanárt, a táblát és úgy kommunikáltok, mintha egy szobában ülnétek. A csoport 4 fős!

az ideális iskola

Jelentkezz 6 órás minitanfolyamainkra! Ára: 15000 Ft (50 euró)/tanfolyam

Indulási időpont: 2016. január 18. Tanfolyami napok: hétfő, szerda, péntek 18.00-20.00

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám megadása kötelező

választott nyelv
Angol/Német

Üzenet
Írd ide mikor érsz rá, napszak, időpont, rendszeresség

captcha Ezt a szöveget írd be

Egyéni Magánoktatás (Reg. szám: 1338)

Amikor már megvan a Nyelvlecke, szükséged lehet egy rövid, tanári ellenőrzésre, a társalgás gyakorlására, állásinterjú felkészítésre, célirányosan kamionosoknak.

Várunk szeretettel az 5 órás mini-tanfolyamokon! Itt felteheted a kérdéseidet; továbblendítünk, ha elakadtál az egyéni tanulásban; kikérdezzük a tanultakat; leellenőrizzük a megoldásaidat és gyakorolhatod velünk az élő társalgást.

távoktatás

A mini-tanfolyamra egyénileg várunk, a neked megfelelő, előre egyeztetett időpontokban, akár este vagy hétvégén is. Az 5 x 60 percet úgy időzítsd, hogy legyen internet elérésed, számítógép vagy laptop vagy táblagép vagy okos telefon előtted, mikrofonos fejhallgatóval és kamerával. A szolgáltatást annyiszor veheted igénybe, ahányszor szükségét érzed néhány óra élő nyelvgyakorlásnak.

Ez ÉLŐ távoktatás! Távoktatás, mert akkor és ott veszed igénybe, ahol a fentiekben leírtak a rendelkezésedre állnak, azaz van eszköz és net. ÉLŐ oktatás, mert látod és hallod a tanárt, a táblát és úgy kommunikáltok, mintha egy szobában ülnétek.

az ideális iskola

Jelentkezz 5 órás minitanfolyamainkra! Ára: 24000 Ft (80 euró)

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám megadása kötelező

választott nyelv
Angol/Német

Üzenet
Írd ide mikor érsz rá, napszak, időpont, rendszeresség

captcha Ezt a szöveget írd be

Belépés az Online tanterembe

A szükséges Java szoftver: Ingyenesen letölthető ITT
Felhasználó név és jelszó megadása kötelező!

Username
Password
Lost Password?