Tanfolyamok

Válogass tanfolyami ajánlatainkból! Nálunk tanulhatsz egyénileg vagy 4 fős csoportban, a lényeg, hogy SZAKMAI NYELVI felkészítésben veszel részt: azt tanulod, ami a külföldi munkavállaláshoz kamionsofőrként kell.

Felkészítés Állásinterjúra Tanfolyam 4 fővel (Reg. szám: 4221)

Külföldi munkavállalásra készülsz? A legtöbb angol és német cég ma már csak akkor alkalmaz magyar sofőrt, ha a telefonos állásinterjú során a nyelvtudás megfelelő! Tesztvezetésre, szerződéskötésre csak ezután kerül sor!

6 órás tanfolyam reklám

Várunk szeretettel a 6 órás mini-tanfolyamokon, ahol felkészítünk a telefonos állásinterjúra! Itt megtanítunk röviden bemutatni magad, a munkatapasztalatodat, elmondani miért váltanál, az új helyen mit tudsz nyújtani és mik a te elvárásaid cserébe. Megtanítjuk, hogyan reagálj és mit válaszolj a munkáltató kérdéseire, egyáltalán mik azok a kérdések, amikre bizton számíthatsz. Rutint és magabiztosságot szerezhetsz és az esély, hogy megkapod az állást, a háromszorosára nő!

Ez ÉLŐ távoktatás 3×120 percben! Távoktatás, mert onnan veszed igénybe, ahol a fentiekben leírtak a rendelkezésedre állnak, azaz van eszköz és net. ÉLŐ oktatás, mert látod és hallod a tanárt, a táblát és úgy kommunikáltok, mintha egy szobában ülnétek. A csoport 4 fős!

az ideális iskola

Jelentkezz 6 órás minitanfolyamainkra! Ára: 15000 Ft (50 euró)/tanfolyam

Indulási időpont: 2016. január 18. Tanfolyami napok: hétfő, szerda, péntek 18.00-20.00

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám megadása kötelező

  választott nyelv
  Angol/Német

  Üzenet
  Írd ide mikor érsz rá, napszak, időpont, rendszeresség

  captcha Ezt a szöveget írd be

  Egyéni Magánoktatás (Reg. szám: 1338)

  Amikor már megvan a Nyelvlecke, szükséged lehet egy rövid, tanári ellenőrzésre, a társalgás gyakorlására, állásinterjú felkészítésre, célirányosan kamionosoknak.

  Várunk szeretettel az 5 órás mini-tanfolyamokon! Itt felteheted a kérdéseidet; továbblendítünk, ha elakadtál az egyéni tanulásban; kikérdezzük a tanultakat; leellenőrizzük a megoldásaidat és gyakorolhatod velünk az élő társalgást.

  távoktatás

  A mini-tanfolyamra egyénileg várunk, a neked megfelelő, előre egyeztetett időpontokban, akár este vagy hétvégén is. Az 5 x 60 percet úgy időzítsd, hogy legyen internet elérésed, számítógép vagy laptop vagy táblagép vagy okos telefon előtted, mikrofonos fejhallgatóval és kamerával. A szolgáltatást annyiszor veheted igénybe, ahányszor szükségét érzed néhány óra élő nyelvgyakorlásnak.

  Ez ÉLŐ távoktatás! Távoktatás, mert akkor és ott veszed igénybe, ahol a fentiekben leírtak a rendelkezésedre állnak, azaz van eszköz és net. ÉLŐ oktatás, mert látod és hallod a tanárt, a táblát és úgy kommunikáltok, mintha egy szobában ülnétek.

  az ideális iskola

  Jelentkezz 5 órás minitanfolyamainkra! Ára: 24000 Ft (80 euró)

   Név (kötelező)

   Email cím (kötelező)

   Telefonszám megadása kötelező

   választott nyelv
   Angol/Német

   Üzenet
   Írd ide mikor érsz rá, napszak, időpont, rendszeresség

   captcha Ezt a szöveget írd be

   Belépés az Online tanterembe

   A szükséges Java szoftver: Ingyenesen letölthető ITT
   Felhasználó név és jelszó megadása kötelező!

   Username
   Password
   Lost Password?